HuHu 2021 Huoltopäällikkö

Hei sinä leirin rakentamisesta, huoltamisesta ja logistiikasta nauttiva vaeltaja! HuHun huoltopäällikkönä pääset vastaamaan koko leirin keskeisistä toiminnoista jo suunnittelutasolta lähtien. Samalla sinulla on huikea tilaisuus päästä mahdollistamaan HuHua sadoille ihmisille!

Osa-alueesi kanssa suunnittelette ja toteutatte leirin rakentamisen ja purkamisen, yhteiskuljetukset, kunnossapidon sekä monet muut leirin onnistumisen kannalta oleelliset asiat. Varmistatte, että leiriarki sujuu saumattomasti ja logistiikka rullaa. Tule toteuttamaan villeimmätkin ideasi leirihuollon parissa ja suunnittelemaan piirin muistettavimpia rakennelmia!

Tämä pesti on omiaan sinulle, jos hallitset organisoinnin etkä pelkää haastaa itseäsi. Päällikkönä vastuullesi kuuluu mestareiden pestaaminen sekä tiimin johtaminen. Aikaisemmasta johtamiskokemuksesta on hyötyä pestissä. Leirillä kantavia teemoja ovat moninaisuus ja kestävä kehitys ja toivomme, että otat ne huomioon omaa osa-aluetta suunniteltaessa. Fasiliteetteja suunniteltaessa sinulla ja tiimilläsi on keskeinen osa koko leirin pyörimisessä.

Pestaamme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae nyt rohkeasti mukaan tekemään historian parasta samoaja-vaeltajaleiriä! 

Lisätiedot

Pestin kesto
Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy syksyllä 2021 kun loppuraportti on kirjoitettu 

Ajankäyttö
Staabin kokoukset 1/kk, pari staabi-viikonloppua, osa-alueen omat kokoukset

Johdettavien määrä
n. 10 

P
estin lisätiedot
Etsimme staabipesteihin ensisijaisesti vaeltajaikäisiä nuoria, joille HuHu on mahtava paikka haastaa itseään ja oppia uutta! HuHun staabilaisena sinusta tulee piirin luottamushenkilö ja saat pestiin aikuisen tuen. HuHu-leiri järjestetään elokuussa 2021.

Lisätietoa pestistä saat HuHun johtajilta:
Emma Lehtonen,
emma.lehtonen@partio.fi
Viivi Larri,
viivi.larri@partio.fi

Täytä hakemus