Tervetuloa Lippukuntapäivään

Lippukuntapäivä on koko Lounais-Suomen Partiopiirin yhteinen päivä – helppo tapa lippukunnalle saada koulutusta ja tietoa yhdestä paikasta. Vuoden 2023 lippukuntapäivässä tapahtuman kantavana teemana on lippukuntien tuki ja jokaiselle lippukuntien pesteissä toimivalle on pyritty tarjoamaan pestiin sopivaa ja sitä tukevaa koulutusta.

Vuoden 2023 Lippukuntapäivä järjestetään lauantaina 4.2.2023 Raision lukiolla osoitteessa Kirkkoväärtinkuja 18, 21200 Raisio.

Lippukuntapäivä on tarkoitettu kaikille partiolaisille 15-vuotiaasta lähtien. Koulutustarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin! Voit tulla kartuttamaan osaamistasi omaan pestiisi liittyen tai oppia jotain aivan uutta. Tässä viestistä saat lisätietoa tapahtuman sisällöstä, ilmoittautumisesta sekä käytännön asioista. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 22.1.2023.

Mitä Lippukuntapäivässä tapahtuu?

Päivä koostuu yhteisistä osuuksista, jotka ovat kaikille tarkoitettuja sekä erillisistä koulutuksista, joista kukin valitsee itselleen kiinnostavimmat.

Yhteisissä osuuksissa pääsemme oppimaan varmasti kaikille tärkeästä ja ajankohtaisesta teemasta sekä kuulemaan ajankohtaisista asioista partiomaailmassa.

Koulutussettejä on yhteensä kolme ja jokainen niistä kestää tunnin. Osa koulutuksista järjestetään koulutuskokonaisuuksina, jolloin ne kestävät pidempään kuin yhden tunnin. Tällöin koulutuskokonaisuuden kaikkiin osiin on osallistuttava. Lista koulutuksista ja niiden tarkemmat kuvaukset löytyvät Koulutukset ja niiden sisältö -liitteestä.

Lounaan aikana ohjelmassa on messut, jossa pääsee tutustumaan piirin toimijoihin ja palveluihin sekä partion ajankohtaisiin asioihin.

Lippukuntapäivän aikataulu

9.00-9.45 Aamukahvi + sämpylä ja ilmoittautuminen
9.45-10.45 Yhteinen osuus – alkusanat & puhuja
11.00-12.00 I koulutussetti
12.00-13.30 Lounas + messut
13.30-14.30 II koulutussetti
14.45-15.45 III koulutussetti
15.45-16.45 Iltapäiväkahvit
16.45-17.30 Yhteinen lopetus

Kuljetukset

Piiri tarjoaa mahdollisuutta yhteiskuljetuksiin, joista yksi kulkee reittiä Salo – Raisio ja toinen Kankaanpää – Noormarkku – Pori – Luvia – Rauma –Laitila – Mynämäki – Raisio.

Yhteiskuljetukset toteutetaan, jos riittävästi matkustajia ilmoittautuu kuljetukseen. Toivomme, että mahdollisimman moni reitin varrella asuvista hyödyntää yhteiskuljetusta. Yhteiskuljetuksen hinta
määräytyy osallistujamäärän mukaan, kuitenkin niin, että hinnan maksimisuuruus on 25 euroa per henkilö. Kuljetus laskutetaan lippukunnalta tapahtuman jälkeen. Mikäli toivot pääseväsi matkan varrelta kyytiin muualta, kuin ilmoitetuilta pysäkeiltä, katso tarkemmat ohjeet Yhteiskuljetukset-liitteestä ja esitä pysähdystoiveesi ilmoittautuessasi. Toivomme, että mahdollisimman moni lähiseuduilta kokoontuu samalle pysäkille, niin matka sujuu jouhevasti.

Ilmoittautuminen yhteiskuljetukseen tapahtuu Kuksassa tapahtumailmoittautumisen yhteydessä ja se on sitova 22.1.2023 jälkeen. Mikäli perut paikkasi yhteiskuljetuksessa määräajan jälkeen, siitä veloitetaan sama maksu kuin paikkasi käyttämisestä.

Jos et pysty hyödyntämään yhteiskuljetusta, suosittelemme sopimaan kimppakyytejä. Tässä apuna on kimppakyytipörssi.

Ilmoittautuminen

Lippukuntapäivään ilmoittaudutaan suoraan Kuksan kautta viimeistään sunnuntaina 22.1.2023.

Lippukuntapäivä on maksuton tapahtuma.

Osa koulutuksista vie 2–3 koulutussettiä tai jopa koko päivän. Olethan tarkka, kun ilmoittaudut.
 
Peruutukset tehdään Idalle ida.arminen@partio.fi puh 044 901 6593.
HUOM! Mikäli osallistuja peruu osallistumisensa ilman lääkärintodistusta 22.1.2023 jälkeen tai ei saavu paikalle, peritään häneltä (laskutus lippukunnalta) 20 € ruokarahaa sekä mahdollinen yhteyskuljetusmaksu.

Saavutettavuus

Tapahtumalla on Helppo tulla -tunnus. Lisätietoa tunnuksen kriteereistä täältä partio.fi/helppotulla
Esteettömyys: Koululla on tarvittaessa käytössä hissi ja inva-WC. Ilmoitathan esteettömyyteen liittyvät tarpeesi ilmoittautumisen yhteydessä, niin otamme ne järjestelyissä huomioon parhaalla mahdollisella tavalla. Näin liikkumisesi Lippukuntapäivässä on mahdollisimman vaivatonta.

Lisätietoa

Ida Arminen, ida.arminen@partio.fi puh: 044 9016593
Anni Raiko, anni.raiko@partio.fi
Essi Virtanen essi.virtanen@partio.fi
Liisa Pasto liisa.pasto@partio.fi
Janina Virta janina.virta@partio.fi