Sanni Toivanen aloittaa työntekijänä piirin kasvuprojektissa

Sanni aloittaa tehtävässään 26.10.2020 ja työsuhde jatkuu 31.7.2022 asti. Sannin työnkuvaan tulee kuulumaan laaja-alaisesti lippukuntien kasvuhaasteiden ratkominen yhteistyössä lippukuntien kanssa.

Kasvuprojektilla Lounais-Suomen Partiopiiri haluaa varmistaa, että lapsilla ja nuorilla on tulevaisuudessakin mahdollisuus laadukkaaseen ja turvalliseen partioharrastukseen ympäri piirin. Lippukunnat ovat keskenään hyvin erilaisia ja toimivat erilaisilla alueilla, minkä vuoksi ne tarvitsevat myös yksilöllistä ja vaihtelevaa tukea.  Projektin tarkoituksena on tukea lippukuntia tavoittamaan partiotoiminnalla lapset ja nuoret erityisesti niiltä alueilta, joissa partiota harrastetaan vähemmän.

Partiotaustaa Sannilta löytyy Raision KilliNalleista, jossa hän ollut ekaluokkalaisesta asti. Hänelle on kertynyt monipuolista partiokokemusta eri ikäkausien johtajuudesta, lippukunnanjohtajuudesta ja erilaisista projekteista ja -tapahtumista.

Työkokemusta järjestötoiminnasta Sannilla on Suomen Punaiselta Ristiltä.

”Odotan pääseväni näkemään erilaisia lippukuntia ja erilaisia tapoja tehdä partiota – siinä samalla myös itse oppien. Toivon pystyväni tarjoamaan lippukunnille työkaluja ja näkökulmia toimintaan, kuitenkaan unohtamatta jokaisen lippukunnan parhaita puolia ja tärkeitä perinteitä”, tuumii Sanni tulevasta työstään lippukuntien kasvuhaasteiden äärellä.

Sannin tavoittaa 26.10. alkaen sähköpostitse sanni.toivanen@partio.fi ja puhelimitse numerosta 044 704 4550.

Lisätietoja antaa piirin toiminnanjohtaja Mari Kousa-Kuusisto, 045 630 7532