Saitko opiskelupaikan Lounais-Suomesta? Aloita syksyllä uudessa lippukunnassa!

Tähän aikaan vuodesta tuhannet nuoret saavat tiedon opiskelupaikasta ja sen myötä uudesta kotikaupungistaan. Yksi lähtee toiselle puolelle Suomea, toinen lähimpään korkeakoulukaupunkiin – oli määränpää lähellä tai kaukana, jännittää tuleva syksy joka tapauksessa. Jotta ensimmäinen opiskelusyksy sujuisi sulavasti, kannattaa partioharrastusta jatkaa tai aloittaa täysin uutena uudella kotipaikkakunnalla! 

Uudelle paikkakunnalle opiskelemaan lähteminen on muutoksen aikaa elämässä. Etenkin monet partiolaiset huomaavat olevansa tienristeyksessä: jatkaako vanhassa lippukunnassa, etsiäkkö uusi, vai tehdäkö molemmat? Uudelle paikkakunnalle muuttaessa on mitä parhain aika kokeilla siipiään ja tutustua partiotoimintaan myös oman kotilippukunnan ulkopuolella. Kenties mukaan tarttuu uusien ystävien lisäksi hyviä toimintatapoja, joita jakaa suuntaan ja toiseen!  

Uuden lippukunnan löytäminen ei ole aina helppoa, etenkin kun tarjontaa on paljon. Olemme siksi olemme helpottaneet etsimistyötä puolestasi. Uutta lähilippukuntaa on kätevä etsiä lippukuntahaulla: 

 lippukuntahaku

Lisätietoa saa myös partiotoimistosta