Partioviikolla rekrytään aikuisia

Partioviikkoa vietetään tänä vuonna 20.–26.4. Viikon aikana partiota juhlistetaan ja markkinoidaan runsaasti. Viikon teema partiossa on valtakunnallisesti järjestettävä aikuisrekrykampanja, jolla kannustetaan aikuisia tutustumaan partioon ja osallistumaan mukaan toimintaan.

Lounais-Suomen Partiopiirissä aikuisrekrykampanjasta kiinnostuneita alueita ja/tai lippukuntia kannustetaan järjestämään partioviikon keskiviikkona 22.4. iltanuotiotapahtumia, joissa aikuiset voivat tutustua lippukunnan jäseniin ja toimintaan henkilökohtaisesti. Muitakin tapahtumia voi toki järjestää mm. avoimien ovien päivistä erätaitokursseihin. Tapahtumat voivat olla kestoltaan muutaman tunnin tai jopa yön yli kestäviä. Partion sivuilta löytyy paljon valmiita tapahtumarunkoja hyödynnettäväksi.

Kun päätätte järjestää aikuisrekrytapahtuman, ilmoittakaa siitä 9.3. mennessä lomakkeella. Alla olevasta linkistä löytyy tietoa kampanjasta yleisesti.

Partioviikon aikuisrekry 2020

Kampanjan tukena toteutetaan Facebook-mainontaa, jonka SP maksaa. Voitte tehdä FB-tapahtuman itse, tai pyytää apua piiritoimistolta Satu-Maijalta (satu-maija.kaunisto@partio.fi).

Tapahtumia järjestäessänne muistakaa myös piiriltä lainattavat Varaanista löytyvät markkinointimateriaalit (mm. jättipelejä, messutelttoja, pisaralippuja, banderolleja). Lisäksi piiriltä voi kysellä erilaisia jaettavia esitteitä. Niitä voi myös tulostaa suoraan partion materiaalipankista. Materiaalipankista löytyy myös valmiita partioviikon somejakokuvia.

Aikuisrekrykampanjalla voidaan parantaa partiotoimintaa ja mahdollistaa useamman lapsen ja nuoren partioharrastus, ja samalla tarjota toimintaan liittyville aikuisille uusia mahtavia kokemuksia. Osallistumalla kampanjaan lippukunta voi saada uusia avaintekijöitä ja näkökulmia lippukunnan toimintaan. Kampanjan tarjoama mahdollisuus siis kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi!

Partioviikolla jaetaan myös kahvia

Myös kahvinjakotempaukset kuuluvat  tänä vuonna piirin Partioviikkoon.
Tule mukaan jakamaan hyvää kahvia ja tee partiosta näkyvämpi katukuvassa partioviikon kunniaksi.

Jaamme kahvia maanantaina 20.4. klo14.30–16.30 Turussa, tiistaina 21.4. klo 15–16 Salossa ja keskiviikkona 22.4. klo 14.30–15.30 Porissa.

Tempauksessa pääset myös testaamaan piirin upouusia kahvireppuja!

Ilmoittautuminen kahvinjakoihin: lyli.fi/kahvinjako

Lisätietoja: Elina Nurmi, markkinointijaosto elina.nurmi(at)gmail.com