Partioseikkailu kutsuu koululaisia elokuussa 2020

Partiolaiset kutsuvat kaikki 1. ja 2. luokkalaiset sekä koulujen iltapäiväkerholaiset mukaan Koululaisten Partioseikkailuun elokuussa 2020!

Partioseikkailu johdattaa oppilaat partion jännittävään maailmaan. Seikkailu koostuu erilaisista toiminnallisista aktiviteeteista, joista riittää ohjelmaa noin viikoksi, esimerkiksi kahden oppitunnin verran päivässä. Kunakin päivänä toimitaan eri teeman parissa. Materiaalista löytyy myös ohjeita partiotapoihin sekä erilaisiin leikkeihin.

Viikon aikana kokeillaan ja opitaan uusia asioita sekä liikutaan luonnossa. Viikko huipentuu yhdessä tehtävään retkeen lähiluontoon. Sen lisäksi, että oppilaat oppivat paljon hyödyllisiä tietoja ja taitoja, materiaali toimii myös mainiona ryhmäyttämisen välineenä.

Materiaali on sidottu valtakunnalliseen perusopetuksen opetussuunnitelmaan laaja-alaisten osaamisalueiden kautta. Kunkin aktiviteetin yhteydessä on mainittu, mitä laaja-alaista osaamisaluetta se toteuttaa. Lisäksi materiaali mukailee partion kasvatustavoitteita, jotka tukevat ihmisen kasvua ottaen huomioon ikäryhmän kehitysvaiheet ja yksilölliset ominaispiirteet.

Tänä vuonna materiaalia on uudistettu ja aktiviteetteihin on tullut lisää vaihtoehtoja!

Materiaali on kouluille ja iltapäiväkerhoille ilmainen. Tilaa materiaalit 22.4. mennessä.

Tilaa materiaali tästä

Luokat ja ryhmät voivat käyttää materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla ja itselleen sopivana ajankohtana, mieluiten elokuun aikana.

Lisätietoa ja tulostettavia lisämateriaaleja löytyy täältä.