Markku ”Rive” Kanerva Lippukuntapäivässä

Porissa järjestetään 29.1.2022 jo perinteeksi muodostunut Lippukuntapäivä. Tapahtumassa partiolaiset ympäri Lounais-Suomea pääsevät kouluttautumaan ja näkemään niin uusia, kuin myös vanhoja partiotuttuja. Lippukuntapäivässä on puhujana Markku “Rive” Kanerva. Ilmoittautuminen on avoinna 13.1.2022 saakka. 

Markku Kanerva

Tänä vuonna Lippukuntapäivässä partiotuttujen lisäksi saattaa törmätä jalkapallosta tuttuun Markku Kanervaan, sillä hän on Lippukuntapäivässä puhujana. Markku ”Rive” Kanerva on jalkapallovalmentaja, joka johdatti Huuhkajat siihen, minkä ajateltiin olevan mahdotonta: suomalaisen jalkapallohistorian ensimmäiseen EM-kisojen lopputurnaukseen.

Myös lempinimellä ”Professori” kulkeva analyyttinen valmentaja on tunnettu erityisesti taidoistaan ihmisten johtajana. Ennen siirtymistään ammattivalmentajaksi, Kanerva on toiminut opettajana. Opettamisesta syntyneiden oivallusten avulla hän on onnistunut siirtämään ryhmätöiden ja osallistavan opettamisen opit kouluista ammattiurheiluun. Kuuntelu, rohkaiseminen ja kannustaminen ovat Riven työkalupakin avaintyökalut. Myös luottamus, rehellinen vuorovaikutus ja ryhmähenki korostuvat valmennusfilosofiassa. Rive saapuu Lippukuntapäivään tuomaan partiolaisille ajatuksia motivoinnista, unelmiin uskomisesta ja yhdessä tekemisen tärkeydestä. 

Vuoden 2022 Lippukuntapäivä järjestetään 29.1. Porissa Kaarisillan koululla, osoitteessa Jokisatamantie 1. Lippukuntapäivä on tarkoitettu kaikille partiolaisille 15-vuotiaasta lähtien. Päivä koostuu yhteisistä osuuksista, jotka ovat kaikille tarkoitettuja sekä erillisistä koulutuksista, joista kukin valitsee itselleen kiinnostavimmatPiiri järjestää tapahtumaan kaksi yhteiskuljetusta, joista yksi kulkee reittiä Turku-Rauma-Pori ja toinen Salo-Marttila-Aura-Huittinen-Pori.

Haluamme tarjota osallistujille turvallisen tapahtumakokemuksen. Huomioimme suunnittelussamme koronan vaikutuksen ja arvioimme säännöllisesti tapahtuman järjestämisen riskejä. Mikäli rajoitukset niin edellyttävät, yli 16-vuotiailta tapahtumaan osallistujilta vaaditaan koronapassia

Lisätietoa Lippukuntapäivästä, päivän koulutusten kuvaukset sekä tietysti ilmoittautumislinkin löydät tapahtumakalenterista. Ilmoittautuminen on avoinna 13.1.2022 saakka.