Lounais-Suomen Partiopiirin uusi toiminnanjohtaja on valittu

Mari Kousa-Kuusisto

Mari Kousa-Kuusisto on valittu Lounais-Suomen Partiopiirin uudeksi toiminnanjohtajaksi.

Mari on aiemmin työskennellyt mm. vastaanottokeskuksen johtajana Suomen Punaisella Ristillä ja toiminnanjohtajana 4H-paikallisyhdistyksessä.  Partio on Marille harrastuksena tuttu sekä lippukunta- että järjestötasolta.

Valinnan uudesta toiminnanjohtajasta teki piirihallitus yksimielisesti. Marin valintaan vaikutti etenkin hänen vahva ja monipuolinen kokemuksensa järjestö- ja esihenkilötyöstä. Toiminnanjohtaja toimii partiotoimiston esihenkilönä ja vastaa toimiston johtamisesta ja kehittämisestä.

”Partio voi olla jokaiselle se oma paikka, paikka jossa saa olla juuri oma itsensä. Paikka jossa opetella johtamista, yhteistyötä, luontosuhdetta, erätaitoja, omien rajojensa ylittämistä, unelmiinsa uskomista ja paremman maailman tekemistä.

Odotan malttamattomana, että pääsen tekemään Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa töitä partion ja sitä kautta lasten ja nuorten hyväksi piirin toimihenkilöiden ja luottamushenkilöiden sekä lippukuntien aktiivien kanssa”, kertoo Mari.

Lounais-Suomen Partiopiirin puheenjohtaja Stefan Stjärnstedt on erittäin tyytyväinen ja iloinen Marin valinnasta.

”Olemme piirihallituksessa todella iloisia valinnasta. Marin erittäin vahvalla järjestötyön osaamisella ja sidosryhmätuntemuksella partiotoimisto saa edelleen kehitettyä lippukuntien laadukkaita tukipalveluita ja partion uuden strategian toteuttaminen pääsee hyvään vauhtiin.”

Mari Kousa-Kuusisto aloittaa tehtävässään perehdytyksen jälkeen 1.10. Tuolloin piirin nykyinen toiminnanjohtaja Kalle-Pekka Mannila siirtyy uusiin tehtäviin Suomen Punaiselle Ristille Varsinais-Suomen piirin toiminnanjohtajaksi.

Lisätietoja:

Stefan Stjärnstedt
040 775 4669
stefan.stjarnstedt@partio.fi