Lounais-Suomen Partiopiirin syyskokous 2020

Lounais-Suomen Partiopiirin syyskokous järjestettiin 1.11.2020. Syyskokous järjestettiin historiallisesti ensimmäisen kerran etäkokouksena, mikä muodosti kokouksesta hyvin erilaisen verrattuna normaaliin piirikokouskäytäntöön. Tästä huolimatta kokous saatiin pidettyä vaatimusten ja hyvien tapojen mukaisesti, ja keskustelua ohjasi yhteinen tavoite paremmasta ja monipuolisemmasta partiotoiminnasta. Edustajia kokoukseen osallistui peräti 178 henkilöä, ja 152 äänioikeutettua piirin eri lippukunnista.

Kokouksessa saatiin kuulla ajankohtaista tietoa mm. Piirileiri Otavan tilanteesta sekä ensi vuonna lähestyvästä HuHu-samoajavaeltajaleiristä. L-SP:n piirileiri Otava järjestetään ensi kesänä 10.-17.6.2021 Maisaaressa, ja ilmoittautuminen on käynnissä vielä 1.12.2020 saakka. HuHu-leiriin on edelleen käynnissä pestihaku, jossa haetaan mm. henkilöitä eri mestareiden pesteihin. Tammileiri 2022 herätti myös kiinnostusta, johon haetaan tällä hetkellä leirinjohtajia.

Syyskokouksen suurimmaksi aiheeksi valikoitui piirinhallituksen jäsenten sekä partioneuvoston jäsenien valinta. Ehdokkaita tentattiin, jonka jälkeen sekä viestintä- ja markkinointiministerin paikasta että partioneuvoston jäsenien valinnasta suoritettiin äänestys. Piirihallitukseen äänestettiin seuraavat henkilöt:

Piirinjohtaja: Eero Kivistö, Mellilän Menninkäiset

Piirin varajohtaja: Anna Engblom, Henrikin Tapulitytöt

Kasvuministeri: Maarit Pirinen, Rauman Partiotytöt

Viestintä- ja markkinointiministeri: Liisa Holmberg, Maarian Kämmekät/Jokikylän pojat

 

Partioneuvostoon vuosille 2021-2022 valittiin seuraavat henkilöt:

Mikko Laitinen, Kupittaan Henrikinpojat

Vilhelmiina Lehti, Louhen Tytöt

Kokouksessa päätetyt asiat osoittavat, että partiotoiminnasta vuonna 2021 saadaan laadukasta ja luotettavaa. Onnittelut kaikille valituille!