Lippukuntien kasvun tueksi haetaan nyt projektityöntekijää

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 31.7.2022 saakka Porin partiotoimistolle

Projektityöntekijää kasvuprojektiin

Kasvuprojektilla haluamme varmistaa, että lapsilla ja nuorilla on tulevaisuudessakin mahdollisuus laadukkaaseen ja turvalliseen partioharrastukseen joka puolella Lounais-Suomen Partiopiiriä. Partiotoiminta tavoittaa kohdeikäiset lapset ja nuoret alueellisesti eri tavoin. Lippukunnat ovat keskenään hyvin erilaisia ja toimivat erilaisilla alueilla, minkä vuoksi ne tarvitsevat myös yksilöllistä ja vaihtelevaa tukea.  Projektin tarkoituksena on tukea lippukuntia tavoittamaan partiotoiminnalla lapset ja nuoret erityisesti niiltä alueilta, joissa partiota harrastetaan vähemmän.

Tehtävässäsi vastaat lippukuntien jäsenkasvun tuesta. Osaat huomioida lippukuntien ominaispiirteet ja räätälöidä tukitoimet niiden mukaan. Tukitoimet voivat olla esimerkiksi tiettyjen aiheiden käsittelyä aluekokouksissa, koulutuksen järjestämistä, markkinoinnin kohdentamista tai tuen tarpeen tarkempaa selvittämistä.

Toteutat yhdessä valittujen lippukuntien kanssa niille yksilölliset hyvinvointisuunnitelmat. Työntekijänä tuet valittujen lippukuntien suunnitelmien toteutumista tiiviin yhteydenpidon ja konkreettisen tuen avulla. Konkreettinen tuki voi tarkoittaa esimerkiksi kokouksiin ja tapahtumiin osallistumista, yhteistyötahojen kontaktointia, sekä toiminnan edellytysten kuten rahoituksen ja fyysisten tilojen varmistamista. Projektityöntekijä tekee yhteistyötä tuettavien lippukuntien valmentajien kanssa, jotka ovat luottamushenkilöitä.

Iso osa työstä sijoittuu ilta- ja viikonloppuaikaan, ja vaatii matkustamista partiopiirin alueella.

Tehtävä edellyttää vahvaa partio- ja järjestötoiminnan tuntemusta. Lisäksi odotamme sinun olevan itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, innostunut, innostava ja yhteistyökykyinen. Olet mielellään jo ehtinyt hankkia työkokemusta järjestötyön tai vastaavan parista ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai opintosi ovat loppusuoralla. Arvostamme hyviä sosiaalisia ja viestinnällisiä taitoja
Palkkaus partion työehtosopimuksen mukainen.

Haastattelut toteutetaan 7.9. Porin toimistolla.
Työ alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Lähetäthän hakemuksesi ansioluettelon kera viimeistään 31.8.2020 klo 16.00 sähköpostitse osoitteeseen kalle-pekka.mannila@partio.fi

Tehtävästä lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Kalle-Pekka Mannila 050 312 9421.