Krisse Kiiski kasvatuskoordinaattorin työvapaan sijaiseksi 1.1.2023 alkaen

Osana piirin organisaatiouudistusta piiritoimiston työnkuvat muuttuvat 1.1.2023 alkaen. Jatkossa kasvatuksen ja vapaaehtoistuen toiminnanalojen työt on jaettu kahdelle työntekijälle. Lisätietoja uudistuksesta ja tulevista työnkuvista voit lukea täältä. Krisse Kiiski aloittaa Riikka Hosioston työvapaan sijaisena kasvatuskoordinaattorina.

Krissen perehdytys ja työhön tutustuminen alkaa jo 14.11.2022. Sijaisuus jatkuu vuoden 2023 loppuun. Krissen työpiste on Turun partiotoimistolla.  

Krisse Kiiski aloittaa kasvatuskoordinaattorin työvapaan sijaisena

Krissellä on pitkä ja monipuolinen partiotausta. Hän on toiminut kotilippukunnassaan Maarian Tähkissä monessa eri pestissä ikäkausijohtajasta lippukunnanjohtajaan, ja piirissä pestausvalmentajana. Lisäksi Krisse on ollut mukana tekemässä monia piirin ja Suomen Partiolaisten leirejä (esim. Finjambore Roihu, useampi Tammileiri, Framil ja tarpojaleiri Klaani).  

–Kasvatuskoordinaattorin työltä odotan paremman partion ja paremman maailman rakentamista yhteistyössä uusien (ja vanhojen tuttujen) ihmisten kanssa, kertoo Krisse. 

Tervetuloa töihin Lounais-Suomen Partiopiiriin! 

Lisätietoa: toiminnanjohtaja Mari-Kousa Kuusisto, mari.kousa-kuusisto@partio.fi.