Kokoustaminen partiotoimistoilla poikkeusaikana

Turun partiotoimistolla voi järjestää ryhmän kokouksen, kunhan osallistujien terveydestä ja turvallisuudesta huolehditaan hyvin: kukaan ei tule kokoukseen vähänkään sairaana, käsiä pestään ja turvaväleistä huolehditaan.

Toukokuun loppuun asti on voimassa 10 hengen kokoontumisrajoite. Toukokuun jälkeenkin kokoontumista toimistolla pitää rajoittaa, koska toimisto on aika pieni, eikä siellä pysty kokoontumaan montaa ihmistä kerrallaan niin, että riittävät turvavälit toteutuisivat.

Pidäthän seuraavat asiat mielessä toimistolla kokoustaessasi:

  • Kokouksen järjestäjä varaa kokoustilaksi B-P-salin Varaanista. (Huom! Turun toimistoilla voi kokoustaa vain yksi ryhmä kerrallaan B-P-salissa.) 
  • Kokoustilasta löytyy käsidesiä.
  • Partiotoimiston keittiö ja sen välineet eivät ole kokoustajien käytössä. Mikäli ryhmä tuo omat kokoustarjoilut, viedään roskat suoraan takapihan roskalaatikkoon.
  • Ottakaa omat kuksat ja sporkit mukaan!
  • Järjestäjä jättää kokoushuoneen siistiin kuntoon ja sammuttaa datatykin ja valot sekä huolehtii hissin lukkoon ja toimiston oven takalukkoon.

Porin partiotoimistolla ei pienuutensa vuoksi voi toistaiseksi järjestää kokouksia.

Partiotoimistojen henkilökunta tekee etätöitä kesäkuun loppuun asti ja heinäkuun lomailee. Toimiston väen tavoittaa sähköisillä viestimillä ti–to 10–16. Turun toimisto aukeaa kesäkauden jälkeen maanantaina 27.7. ja Porin toimisto 3.8.