Kevään tapahtumien ilmoittautuminen alkaa huomenna 15.10.

Taas on käsillä se aika vuodesta, kun pääsee intoa puhkuen selaamaan Ilmo-vihkoa ja pohtimaan yhdessä kavereiden kanssa mihin tapahtumaan tai koulutukseen ensi vuonna menisikään! 

Kevään tapahtumien ilmoittautumisaika on 15.10.–30.11. Useisiin ohjelmatapahtumiin ja joihinkin koulutuksiin on omat ilmoittautumisajat. Tarkasta tapahtuman tai koulutuksen ilmoittautumisaika piirin nettisivujentapahtumakalenterista. Lippukunnissa pestijohtajan tehtävänä on huolehtia siitä, että kaikki löytävät itselleen sopivat sekä tarpeelliset koulutukset ja ilmoittautuvat niihin ajoissa lippukunnassa olevan käytännön mukaisesti. 

Vaikka ajat ovat poikkeukselliset niin ei huolta, kaikki Ilmossa olevat tapahtumat pyritään tavalla tai toisella järjestämään osallistujien turvallisuudesta huolehtien. Tapahtumiin voi toki tulla viime hetken muutoksia tautitilanteesta riippuen, mutta kaikki muutokset tehdään turvallisuuden takaamiseksi. 

Kevään koulutusten ja tapahtumien turvallisuutta pyritään maksimoimaan noudattaen aina kulloisiakin viranomaisohjeista. Kun muistetaan turvavälit, maskien käyttö, hyvä hygienia ja majoitutaan partiolaisille sopivasti mahdollisimman väljästi ulkona sekä toteutetaan koulutuksia tarvittaessa monimuotoisesti, niin voimme toivottavasti pitää mahdollisimman tapahtumarikkaan ja koulutuksellisen kevään! Syksy on antanut meille jo hyvää oppia tapahtumien järjestämisestä poikkeusaikana ja näitä oppeja päästään soveltamaan ja kehittämään lisää keväällä.  

Avaa siis rohkeasti Ilmo ja lähde mukaan! 

Kevät-Ilmo 2021