Ilmoittautuminen kevään tapahtumiin on alkanut

Kevät-Ilmo on nyt auki! Piirin ensi kevään tapahtumiin ja kursseille voi ilmoittautua tästä päivästä lähtien aina 30.11. saakka (osassa tapahtumia poikkeavia ilmoittautumisaikoja). Tervetuloa mukaan!

Koulutukset ja ohjelmatapahtumat ovat piirin parasta antia lippukunnille. Niitä toteutetaan, jotta lippukunnat saavat toimintaansa koulutettuja johtajia ja ikäkaudet kasvatustavoitteiden mukaista toimintaa, jonka järjestämiseen ikäkausijohtajien ei tarvitse nähdä juuri lainkaan vaivaa. Kaikki tapahtumat järjestetään siis lippukuntia varten!

Tapahtumat ilmoittautumislinkkeineen löytää Tapahtumakalenterista.Tapahtumia on kaikenikäisille ja partiossa pitkään tai vähemmän aikaa mukana olleille – tulkaa innolla mukaan!

Kevät-Ilmo on postitettu lippukuntien pestijohtajille ja se löytyy myös selattavana issuu.comista.

Helppo tulla -tunnus mukaan tapahtumiin

Partiolla on valtakunnallisena tavoitteena poistaa osallistumisen ja harrastamisen esteitä, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan maailman parhaan harrastuksen pariin. Helppo tulla -tunnus on luotu auttamaan partion tapahtumien ja kurssien järjestäjiä tunnistamaan ja huomioimaan erilaisia seikkoja, jotka saattavat hankaloittaa tai estää yhdenvertaisen osallistumisen. Tunnuksen avulla myös osallistujan on helpompi arvioida, onko tapahtuma hänelle saavutettava. Tunnuksen osa-alueissa huomioidaan erilaisia tarpeita, ohjeistus ei ole kaikenkattava.

Kevät-Ilmo tuo nyt ensimmäistä kertaa Helppo tulla -tunnuksen mukaan myös piirin tapahtumiin. Piirin nettisivujen tapahtumakalenterista, kunkin tapahtuman yhteydestä löytyy jatkossa Helppo tulla -tunnus ja maininta siitä, mitkä tunnuksen osa-alueet on tapahtumassa erityisesti huomioitu. Jos et tapahtuman yhteydestä tunnusta löydä, kannattaa olla yhteydessä tapahtumanjohtajaan ja yhdessä keskustella mahdollisista osallistumisen esteistä ja niiden purkamisesta.

Lisätietoa tunnuksesta, sen osa-alueista ja kriteereistä partion nettisivuilta.