HuHu 2021 staabihaku on nyt auki

Joko olet kuullut huhua, että samoajaleiri HuHun staabirekry on alkanut, iso hurraa-huuto sille! HuHu järjestetään kesäkuun alussa 2021 L-SP:n alueella ja on alustavan suunnitelman mukaan viisipäiväinen spektaakkeli ja leirielämys samoajaikäisille. Tapahtuman tarkemmat speksit paikasta ja ajasta loksahtavat paikoilleen kevään mittaan.

HuHun staabipesteihin etsitään ensisijaisesti vaeltajaikäisiä, 18–22-vuotiaita nuoria, joilla on intoa ja motivaatiota mahdollistaa upea leiri samoajille, sekä kehittyä samalla itse johtajana. Mukaan tekijöiksi ja osallistujiksi ovat tervetulleita partiolaisten lisäksi myös ei-vielä-partiolaiset. HuHun staabipesti on loistava mahdollisuus oppia projektissa toimimisesta ja tavata uusia mahtavia tyyppejä!

HuHulle etsitään kahdeksaa staabilaista eri pesteihin, joiden tarkemmat pestikuvaukset löydät piirin avoimista pesteistä. Staabipestit ovat: Ohjelmapäällikkö, Turvallisuuspäällikkö, Osallistujapäällikkö, Talouspäällikkö, Muonituspäällikkö, Huoltopäällikkö, Leirikokemuspäällikkö ja Viestintäpäällikkö.

Lähetä hakemuksesi pestikuvauksien yhteydessä olevan linkin kautta (avoimet pestit) 15.3. mennessä.

Lisätietoa staabirekrystä saat HuHun johtajilta:

Emma Lehtonen, emma.lehtonen@partio.fi
Viivi Larri, viivi.larri@partio.fi