Heli Matintalo on valittu yhteistyö- ja projektikoordinaattoriksi  

Kesällä käynnistettiin piirin yhteistyökoordinaattorin rekry. Rekrytointiprosessi on nyt saatu päätökseen ja tehtävään valittiin Heli Matintalo.  

Heli on ollut Lounais-Suomen Partiopiirissä töissä jo keväästä 2019 aluksi projektityöntekijänä ja myöhemmin palvelukoordinaattorina. Hänelle on kertynyt vahva partioprojektikokemus toimittuaan kahden Tammileirin ja piirileiri Otavan työntekijänä sekä adventtikalenterivastaavana. Myös aikaisemmin hän on työskennellyt projektien parissa. Hänellä on myös kokemusta luottamushenkilöiden kanssa työskentelystä, kumppanuusyhteistyöstä ja viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. 

Yhteistyö- ja projektikoordinaattorin toimi on piirissä uusi. Osana piiripalveluiden kehittämisen Tiekartta-hanketta todettiin, että piirissä pitää pystyä panostamaan aiempaa enemmän yhteiskuntasuhde- ja projektitoimintaa niin, ettei esimerkiksi projekteja tee aina eri henkilö, jolloin sekä rekrytointi, että perehdyttäminen vievät valtavasti resursseja. Siksi kesällä aloitettiin rekrytointiprosessi yhteistyö- ja projektikoordinaattorin palkkaamiseksi. 

Työ on monipuolinen sekoitus hallintoa, viestimistä, kumppanuuksien ja sidosryhmäsuhteiden kehittämistä, vapaaehtoistoiminnan tukemista, jatkuvaa kehittämistä sekä ongelmatilanteiden ratkomista.  

Yhteistyö- ja projektikoordinaattorin vastuulla on myös mm. piirin yhteiskuntasuhderyhmän tukeminen, eri vaalien pitäminen esillä partiossa yhdessä luottamushenkilöiden kanssa, vaikuttamistyön kehittäminen yhdessä toiminnanjohtajan kanssa, uusien yhteistyötahojen kartoittaminen sekä jatkuva yhteiskunnallisen keskustelun seuraaminen piirin eri kunnissa. Yhteistyö- ja projektikoordinaattori tukee tarvittaessa myös lippukuntia omaan vastuualueeseensa kuuluvissa asioissa.  

Heli Matintalo on valittu piirin yhteistyö- ja projektikoordinaattoriksi

“Partiotyössä parasta on ollut tehdä töitä asiaansa innostuneiden luottisten kanssa ja kiinnostavinta on ollut tehdä isoja kokonaisuuksia, projekteja niiden alusta loppuun kaikkine työvaiheineen.  On mahtavaa saada jatkossa tehdä niitä enemmän. On myös innostavaa päästä opettelemaan täysin uusia työtehtäviä, kuten kumppanuusyhteistyötä”, kertoo Heli tunnelmistaan uuden toimenkuvan edessä.  

Heli aloittaa uudessa työnkuvassa 1.11., ja tekee loppuvuoden 2022 myös nykyistä työtään palvelukoordinaattorina. 

Lisätietoja antaa piirin toiminnanjohtaja Mari Kousa-Kuusisto, mari.kousa-kuusisto@partio.fi tai 045 630 7532