Hae Lounais-Suomen Partiopiirin jäsenkokousdelegaatioon

Tiesitkö, että Lounais-Suomen Partiopiirin jäsenenä juuri sinulla on mahdollisuus osallistua Suomen Partiolaisten jäsenkokoukseen? Kokous järjestetään 14.–15.11.2020 Espoon Otaniemessä.

Jäsenkokous on Suomen Partiolaisten ylin päättävä elin, ja se järjestetään kahden vuoden välein. Kokouksessa mm. valitaan kaksivuotiskaudeksi Suomen Partiolaisten puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat, sekä partioneuvoston puheenjohtaja ja partioneuvoston jäsenet. Kokouksessa hyväksytään lisäksi partiolle uusi strategia vuosiksi 2021–2026 sekä Suomen Partiolaisten uusi peruskirja. Kokouksessa päätöksiä tekevät partiopiirit, jotka edustavat alueensa lippukuntia. Piireillä on kokouksessa ääniä suhteessa niiden jäsenmäärään. Lounais-Suomen Partiopiirillä edustajia on 22, joiden lisäksi valitaan muutama varadelegaatti.

Kuka voi olla jäsenkokousdelegaation jäsen ja missä siitä päätetään?

Jäsenkokousdelegaatio päätetään piirin kevätkokouksessa 29.3.2020 ja piirihallitus täydentää sitä tarvittaessa jälkikäteen.

Piirihallituksen ajatuksena on löytää kokousdelegaatioon erilaisia ihmisiä: piiritoimijoita, lippukunta- ja aluevaikuttajia, kokeneita jäsenkokouskävijöitä, ensikertalaisia jne. Mikäli ehdokkaita on enemmän kuin paikkoja, piirihallitus esittää kokoonpanon, jossa on nuoruutta ja kokemusta.

Piiri maksaa delegaattien matkat ja osallistumisen jäsenkokoukseen.

Hae rohkeasti mukaan tekemään päätöksiä!

Miten hakeudun delegaatioon?

Ilmoita kiinnostuksestasi sähköpostitse 15.3. mennessä piirinjohtaja Stefan Stjärnstedtille:
stefan.stjarnstedt@partio.fi, p. 040 775 4669

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi:

  • Kuka olet?
  • Mistä tulet?
  • Miksi haluat delegaatioon?
  • Mitkä olisivat juuri sinun vahvuutesi delegaatiossa?

Lisätietoja saa piirinjohtajalta ja piirihallitukselta.