Ilmoittautuminen ensi syksyn tapahtumiin alkaa

Syys-Ilmo on nyt valmiina selattavaksi! Huomisesta 1.4. alkaen pääsee ilmoittautumaan piirin ensi syksyn koulutus- ja ohjelmatapahtumiin. Ilmoittautumisaikaa on aina 15.5. asti.

Lippukunnissa pestijohtajan tehtävänä on huolehtia siitä, että kaikki löytävät itselleen sopivat ja tarpeelliset koulutukset, ja ilmoittautuvat niihin ajoissa lippukunnassa olevan käytännön mukaisesti. Jokainen voi toki myös itse selailla tarjolla olevia tapahtumia ja valita niistä itselleen sopivimmat.

Joihinkin koulutuksiin ja ohjelmatapahtumiin on omat ilmoittautumisaikansa. Ne löytyvät tapahtuman yhteydestä sekä Syys-Ilmosta että piirin nettisivujen tapahtumakalenterista.

Koronaepidemiasta huolimatta piiri pyrkii tarjoamaan lippukunnille tapahtumia. Ne pyritään tavalla tai toisella järjestämään osallistujien turvallisuudesta huolehtien. Viime hetken muutoksiin kannattaa varautua, koska niitä voi alati muuttuvasta tautitilanteesta johtuen tulla.

Kouluttautuminen ja partion jatkuminen on kuitenkin edelleen tärkeää. Avaa siis rohkeasti Syys-Ilmo, valitse itsellesi sopivimmat tapahtumat ja ilmoittaudu niihin mukaan!

Syys-Ilmo 2021

Syys-Ilmo 2021 Issuu.comissa