Adventtikalenterimyynti kasvoi poikkeusoloista huolimatta

Lounais-Suomen Partiopiirin lippukunnat tekivät vuoden 2020 adventtikalenterimyynnillä edeltävää kampanjaa paremman myyntituloksen. Se oli suuri ponnistus lippukunnille, jotka myivät kalentereita poikkeusoloissa.

Tänä vuonna adventtikalenterimyyntiin lähdettiin vähän epävarmoissa tunnelmissa, poikkeusoloissa. Myyntikampanjaa ei voitukaan vetää läpi perinteisin ja hyväksi todetuin keinoin. Oli upeaa huomata, miten ennakkoluulottomasti lippukunnat ottivat erilaisen tilanteen haltuun ideoiden ja ottaen käyttöön uusia myyntitapoja ja -paikkoja.

Lounais-Suomen Partiopiirin partiolaiset myivät lähes 47 000 adventtikalenteria ja saivat yli 210 000 € rahaa paikallisen partiotoiminnan pyörittämiseen. Yli tuhannen kalenterin myyntiin ylsivät Turun Partio-Sissit, Liedon Eränkävijät, Nuotiotytöt, Auran Tytöt ja Kaarinan Ristiritarit. Piirissämme jaettiin myös edeltävää myyntikampanjaa enemmän kultaisia tonttumerkkejä, yhteensä 13 kappaletta (kultaisen tonttumerkin saaminen edellytti 100 kalenterin myymistä).

Poikkeusoloissa myös nettikauppa osoittautui oivalliseksi lisämyyntikanavaksi ja se kasvattikin suosiotaan hurjasti. Eniten kalentereita nettikaupassa myynyt lippukunta oli Ouran Partiolaiset.

Eniten kasvua myyntimäärässä teki Maarian Tähkät, jotka myivät lähes 300 kalenteria enemmän kuin edellisessä kampanjassa. Myyntituottoaan eniten kasvattivat Salon Leiriveikot ja Loimaan Saviset, joka molemmat tuplasivat kalenterimyynnistä saamansa potin! Eniten kalentereita jäsentä kohden myi Kiskon Kupariset, myytyjä kalentereita oli yhdeksän / jäsen. Myös Laitilan Lumikit ja Nakkilan Partiolaiset uurastivat ja myivät kalentereita yli seitsemän jäsentä kohti.

Joulukorttipaketteja eniten myivät Sauvon Hakkiset sekä Meri-Porin Partio, molemmat yli 200 pakettia.

Iso kiitos kaikille kalentereita myyneille ja ostaneille sekä lippukuntien myyntikampanjoita luotsaaville kalenteriketuille!